فلفل سیاه یا میوه های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل است.گیاه فلفل بومی جنوب هند است. فلفل سیاه گیاه رونده گل دهندهای از خانواده فلفل سیاهیان، که برای میوه آن کشت میشود، که معمولاً به صورت خشک به عنوان ادویه و چاشنی استفاده میشود.
فلفل گیاهی است بالارونده و دارای ریشههای ساقه خیز و کوتاه که میوه آن ادویهای است با طعم تند و سوزنده. گیاهی دارویی – خوراکی و دارای طعمی تند.
خواص : بهبود سلامت گوارش ، جلوگیری از سرطان ، کاهش فشار خون ، کمک به کاهش وزن ، مبارزه با عفونت و …
نقد و بررسی وجود ندارد.