ترکیبات : گرده زعفران ، پودر کاری ، پودر پیاز ، پودر سیر ، فلفل سیاه و قرمز ، پودر زنجبیل ، پودر گشنیز ، پودر شوید ، زردچوبه ، رزماری ، ترخون ، ریحان
طریقه مصرف : به ازای هر 2 نفر ، یک قاشق غذاخوری استفاده شود . ماهی را نیم ساعت قبل از سرخ کردن باید با ادویه های مخصوص ترکیب نموده و در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید تا ماهی به خوبی با مواد ترکیب شده و عطر و طعم ادویه ها را به خود جذب نماید .
میزان نمک نسبت به ذائقه هر فرد تنظیم گردد و در ادویه های ترکیبی نمک استفاده نشده است .
میزان استفاده طبق دستور فوق بوده و در صورت لزوم می توان بر اساس سلیقه و ذائقه هر شخص کمتر یا بیشتر استفاده نمایید.
نقد و بررسی وجود ندارد.