خورش قیمه یا خورش لپه از غذاهای آشپزی ایرانی است. این خورش در میان ایرانی ها غذایی پرطرفدار است و برای پخت آن از رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده، لپه ، گوشت قرمز ، سیب زمینی سرخ شده به همراه لیموی خشک (لیمو عمانی) به عنوان طعمدهنده استفاده میشود.
ترکیبات : فلفل سیاه ، پودر دارچین ، زردچوبه ، پودر هل ، جوز هندی ، پودر گل سرخ ، زعفران
طریقه مصرف : به ازای هر 2 نفر ، یک قا شق غذاخوری استفاده شود . بهتر است ادویه خورشت قیمه را در اواخر تفت دادن گوشت و پیاز اضافه کنید تا ادویه ها هم تا حدودی حرارت ببینند؛ این کار باعث می شود عطر آن بیشتر به مشام برسد.
نقد و بررسی وجود ندارد.