بطور کلی برای پخت پیتزا و خوش طعم کردن آن ادویه هایی شامل جوز هندی، اورگانو، فلفل سیاه، آویشن و نمک مورد نیاز می باشد. برای تهیه ترکیبات ادویه پیتزا می توان از ترکیب پونه خشک، ریحان، پودر پیاز یا ترکیب پودر سیر، پودر آویشن، رازیانه و یا ترکیب ادویه پاپریکا، فلفل قرمز و … را استفاده کرد.
طریقه مصرف : به ازای هر 2 نفر ، یک قا شق غذاخوری استفاده شود .
میزان نمک نسبت به ذائقه هر فرد تنظیم گردد و در ادویه های ترکیبی نمک استفاده نشده است .
میزان استفاده طبق دستور فوق بوده و در صورت لزوم می توان بر اساس سلیقه و ذائقه هر شخص کمتر یا بیشتر استفاده نمایید.
نقد و بررسی وجود ندارد.