قورمه سبزی یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که محبوبیت زیادی در بین مردم ایران دارد. این غذای خوشمزه در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود. برخی از افراد در پخت قورمه سبزی مهارت زیادی دارند و قورمه سبزی آنها در میان اقوام زبانزد است. یکی از رازهای خوشمزه شدن این خورش سنتی استفاده از ادویه در آن است.
روش مصرف ادویه بهبانو : ادویه قورمه سبزی را می توان در هنگام تفت دادن گوشت اضافه نمود یا 15 الی 20 د قیقه آخر پخت اضافه کرد. از این ادویه به ازای هر 2 نفر ، یک قاشق غذاخوری در خورشت بریزین. دقت کنید که پس از اضافه کردن ادویه حتماً طعم اون رو بچشین تا از اندازه بودنش مطمئن شده و در صورت کم بودن باز بهش اضافه کنید.
نقد و بررسی وجود ندارد.