ادویه قیمه بهبانو

بازدید: 57 بازدید

قیمه

یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی، خورشت قیمه است. یک غذای کاملاً سنتی که به واسطه ترکیبات و مواد اولیه ای که دارد دارای خواص زیادی است و اکثر خانواده های ایرانی از آن در میهمانی ها و مراسم مختلف استفاده می کنند. این خورشت به دو صورت با سیب زمینی سرخ شده یا بادمجان تهیه می شود و هر دو نیز بسیار خوش طعم هستند.

ادویه قیمه بهبانو

ادویه قیمه بهبانو کاملا به صورت سنتی توسط کدبانو های خوب ایرانی تهیه شده است . در تهیه این ادویه تمامی پروتکل های بهداشتی رعایت شده است . برای خرید ادویه قیمه بهبانو کلیک کنید.

ترکیبات ادویه قیمه بهبانو

1- فلفل سیاه

2- پودر دارچین

3- زردچوبه

4- پودر هل

5- جوز هندی

6- پودر گل سرخ

7- زعفران

طریقه مصرف این ادویه

به ازای هر 2 نفر ، یک قا شق غذاخوری استفاده شود . بهتر است ادویه خورشت قیمه را در اواخر
تفت دادن گوشت و پیاز اضافه کنید تا ادویه ها هم تا حدودی حرارت ببینند؛ این کار باعث می شود عطر آن
بیشتر به مشام برسد .

نکات نهایی

میزان نمک نسبت به ذائقه هر فرد تنظیم گردد و در ادویه های ترکیبی نمک استفاده نشده است .

میزان استفاده طبق دستور فوق بوده و در صورت لزوم می توان بر اساس سلیقه و
ذائقه هر شخص کمتر یا بیشتر استفاده نمایید.

دسته‌بندی بلاگ
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت