
قیمه
یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی، خورشت قیمه است. یک غذای کاملاً سنتی که به واسطه ترکیبات و مواد اولیه ای که دارد دارای خواص زیادی است و اکثر خانواده های ایرانی از آن در میهمانی ها و مراسم مختلف استفاده می کنند. این خورشت به دو صورت با سیب زمینی سرخ شده یا بادمجان تهیه می شود و هر دو نیز بسیار خوش طعم هستند.
ادویه قیمه بهبانو
ادویه قیمه بهبانو کاملا به صورت سنتی توسط کدبانو های خوب ایرانی تهیه شده است . در تهیه این ادویه تمامی پروتکل های بهداشتی رعایت شده است . برای خرید ادویه قیمه بهبانو کلیک کنید.
ترکیبات ادویه قیمه بهبانو
1- فلفل سیاه
2- پودر دارچین
3- زردچوبه
4- پودر هل
5- جوز هندی
6- پودر گل سرخ
7- زعفران
طریقه مصرف این ادویه
به ازای هر 2 نفر ، یک قا شق غذاخوری استفاده شود . بهتر است ادویه خورشت قیمه را در اواخر
تفت دادن گوشت و پیاز اضافه کنید تا ادویه ها هم تا حدودی حرارت ببینند؛ این کار باعث می شود عطر آن
بیشتر به مشام برسد .
نکات نهایی
میزان نمک نسبت به ذائقه هر فرد تنظیم گردد و در ادویه های ترکیبی نمک استفاده نشده است .
میزان استفاده طبق دستور فوق بوده و در صورت لزوم می توان بر اساس سلیقه و
ذائقه هر شخص کمتر یا بیشتر استفاده نمایید.