ادویه آچار بهبانو
آچار یا آچار سیستانی یکی از ادویه های سنتی و قدیمی منطقه سیستان است. همانند خوراک و محصولات غذایی که بخشی از هویت هر منطقه و معرف فرهنگ غذایی آنها است، ادویه نیز بخشی از ویژگی رژیم غذایی مردمان مختلف است. در این بین سرزمین سیستان همانطور که دارای ویژگیهای خاص و البته نهفتهاست، دارای ادویههای منحصر بفردی میباشد.
آچار یک ادویه محلی است که از ترکیب چندین ماده غذایی همانند گندم، پیاز، تخم گشنیز، زیره و … درست میشود. لغت آچار در فرهنگ دهخدا به معنای چاشنی و ترشی آمدهاست. از لحاظ ظاهری شکل استوانهای با قطر زیاد و ارتفاع کم دارد. رنگ آن زرد تیره، دارای بافت خشک و شکننده و بوی آن شبیه به مخلوط ادویهجات است. سابقه تهیه آن در بین مردم سیستان همچون افسانههایشان بسیاری طولانی است. این ادویه را در فضل تابستان که تمام مواد اولیه آن در بازار به راحتی یافت میشود، بیشتر تهیه میکنند.
ادویه آبگوشتی(دیزی) بهبانو
ادویه آچار بهبانو کاملا به صورت سنتی توسط کدبانو های خوب ایرانی تهیه شده است . در تهیه این ادویه تمامی پروتکل های بهداشتی رعایت شده است . و همچنین ترکیبات این ادویه کاملا طبیعی هستند. برای خرید ادویه آچار بهبانو کلیک کنید.
ترکیبات ادویه آچار بهبانو
1- گندم تمیز شده
2- پودر پیاز
3- پودر زیره سبز
4- پودر زیره سیاه
5- پودر تخم گشنیز
6- پودر تخم شوید
7- فلفل سیاه
8- فلفل قرمز
9- زردچوبه
طریقه مصرف این ادویه
به ازای هر 2 نفر ، یک قا شق غذاخوری استفاده شود . ادویه آچار در غذاهایی چون آبگوشت،
انواع خورشت قرمز رنگ مانند خورشت قیمه و خورشت آلو کاربرد دارد.
نکات نهایی
میزان نمک نسبت به ذائقه هر فرد تنظیم گردد و در ادویه های ترکیبی نمک استفاده نشده است .
میزان استفاده طبق دستور فوق بوده و در صورت لزوم می توان بر اساس سلیقه و
ذائقه هر شخص کمتر یا بیشتر استفاده نمایید