آبگوشت(دیزی)
آبگوشت یکی از غذاهای لذیذ، اصیل و پرطرفدار در کشور ما است که طرز تهیه آن فوت و فنهایی دارد. همانطور که از اسم این غذا مشخص است آبگوشت از دو بخش اصلی یعنی آب (جهت درست کردن تیلیت) + گوشت درست شده است. یکی از فوت و فنهای طبخ دیزی خوش عطر و طعم و به سبک دیزیهای سنتی، استفاده از ادویه مخصوص و مناسب این غذا است. ادویه آبگوشت طعمی بینظیر به این غذا میدهد و در عین حال به خوش رنگ و بو شدن این غذا هم کمک میکند.
به عنوان مثال از انواع آبگوشت می توان به آبگوشت بزباش، آبگوشت کشک، آبگوشت بلغور و غیره اشاره نمود. پخت این غذا، ساده به نظر می آید؛ اما دارای نکاتی است که براحتی در لذیذ نمودن آن موثر است. آبگوشت از پیاز و حبوباتی نظیر نخود و لوبیا، گوشت گوسفندی، دنبه، گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی، سیب زمینی و ادویه و چاشنی های مختلفی تشکیل می شود. از جمله کارهایی که سبب خوشمزه شدن این غذای لذیذ می شود، استفاده مناسب از ادویه ها است.
ادویه آبگوشتی(دیزی) بهبانو
ادویه آبگوشتی(دیزی) بهبانو کاملا به صورت سنتی توسط کدبانو های خوب ایرانی تهیه شده است . در تهیه این ادویه تمامی پروتکل های بهداشتی رعایت شده است . و همچنین ترکیبات این ادویه کاملا طبیعی هستند. برای خرید ادویه آبگوشتی(دیزی) بهبانو کلیک کنید.
ترکیبات ادویه آبگوشتی(دیزی) بهبانو
1- فلفل سیاه ساییده شده
2- زیره سبز
3- زیره سیاه
4- دانه گشنیز
5- پودر شنبلیله
6- پودر لیمو عمانی
7- پودر دارچین
8- زردچوبه
9- پودر هل
10- پودر زنجبیل
طریقه مصرف این ادویه
به ازای هر 2 نفر ، یک قا شق غذاخوری استفاده شود .
نکات نهایی
میزان نمک نسبت به ذائقه هر فرد تنظیم گردد و در ادویه های ترکیبی نمک استفاده نشده است .
میزان استفاده طبق دستور فوق بوده و در صورت لزوم می توان بر اساس سلیقه و
ذائقه هر شخص کمتر یا بیشتر استفاده نمایید.