قورمه سبزی
قورمه سبزی با قدمتی بیش از چهار هزار سال، یکی از غذاهای بومی و ملی ایرانیان محسوب میشه و شهرتی جهانی داره. این غذا در نقاط مختلف ایران با دستورالعمل های گوناگونی پخته می شه اما در همه جا مواد اصلیش گوشت گوسفندی و سبزی های معطره و پختش نکات ظریفی داره که نشاندهندهی هنر آشپزی ایرانیه. سبزی های استفادهشده در قورمه سبزی هم سبزیهای معطری مثل تره، جعفری، شنبلیله، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر هستن که باید اونها رو به خوبی خرد کرد و همراه روغن تفت داد. از دیگر مواد استفاده شده در قورمه سبزی، لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی و لیمو عمانی هستن.
ادویه قورمه سبزی بهبانو
ادویه قورمه سبزی بهبانو کاملا به صورت سنتی توسط کدبانو های خوب ایرانی تهیه شده است . در تهیه این ادویه تمامی پروتکل های بهداشتی رعایت شده است . برای خرید ادویه قورمه سبزی بهبانو کلیک کنید .
ترکیبات ادویه قورمه سبزی بهبانو
1- پودره غوره
2- زردچوبه
3- پودر فلفل سیاه
4- جوز هندی
5- پودر هفت رنگ
6- شنبلیله خشک
7- تره خشک
8- جعفری خشک
9- گشنیز خشک
10- اسفناج خشک
طریقه مصرف این ادویه
ادویه قورمه سبزی را می توان در هنگام تفت دادن گوشت اضافه نمود یا 15 الی 20 دقیقه آخر پخت اضافه کرد. از این ادویه به ازای هر سه نفر یک و نیم قاشق غذاخوری در خورش بریزین. دقت کنید که پس از اضافه کردن ادویه حتماً طعم اون رو بچشین تا از اندازه بودنش مطمئن شده و در صورت کم بودن باز بهش اضافه کنید.
نکات نهایی
میزان نمک نسبت به ذائقه هر فرد تنظیم گردد و در ادویه های ترکیبی نمک استفاده نشده است .
میزان استفاده طبق دستور فوق بوده و در صورت لزوم می توان بر اساس سلیقه و
ذائقه هر شخص کمتر یا بیشتر استفاده نمایید.